Încercaţi şi voi

luni, 25 mai 2009

Borş de pui

Ingrediente:

1 pui tânăr, 2 l apă, borş (după gust), 1 pătrunjel, 1 morcov, 1 ceapă, 2 roşii, 2 linguri orez, ½ lingură mărar şi pătrunjel tocat, 1 ou, sare.

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate ca fideaua se pun la fiert cu apa. Când zarzavatul este fiert pe jumătate, se adaugă puiul tăiat bucăţi şi măruntaiele lui, sarea, orezul spălat şi roşiile fără pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi. Se spumează, se adaugă borşul fiert şi strecurat (cantitatea după gust). Când bucăţile de pui sunt aproape fierte, se adaugă verdeaţa. Se serveşte dres cu un ou bătut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu